Zilveren Fissler Vitavit Premium Snelkookpan Met Inzet - 2.5L

255,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Fissler Vitavit Premium Snelkookpan Met Inzet - 2.5L

Met de Vitavit Premium Snelkookpan is een heerlijke maaltijd snel gemaakt. Deze snelkookpan is extra veilig in het gebruik, heeft een comfortabele handgreep en is voorzien van de innovatieve stoomkookfunctie. Standaard inclusief stoominzet!

• Afmetingen: Ø 18 cm (2,5 liter)
• Materiaal: RVS en kunststof
• Met veiligheidshandgreep en instelbare stoomafvoer
• Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
• Met geïntegreerde stoomkookfunctie Snelkookpan Vitavit Premium
Met de Vitavit Premium snelkookpan kookt u snel, eenvoudig en lekker. Door de snelheid van het garen van voedsel in een snelkookpan blijven er meer vitamines in het voedsel zitten. Hierdoor kookt u niet alleen comfortabel maar ook nog eens zeer gezond.

Stevige afsluiting
De Vitavit Premium snelkookpan is voorzien van een metalen lipje aan het deksel waardoor het deksel makkelijk in de juiste positie gelegd kan worden. Dit, in combinatie met de nieuw ontworpen rand van de pan zorgt ervoor dat de pan zeer eenvoudig kan worden afgesloten. Een klik laat u weten dat de pan goed is afgesloten, en het kleurendisplay veranderd van rood naar groen.

Drie handige kookniveau's
De Vitavit Premium snelkookpan beschikt over twee standaard kookniveau's, en heeft daarnaast een innovatieve derde: de stoomkookfunctie. Dit derde niveau werkt zonder druk waardoor het mogelijk is om tijdens het koken ingrediënten toe te voegen of te roeren. Met deze drie standen is er voor ieder kookproces een juiste stand en wordt de snelkookpan nog multifunctioneler in gebruik.

Zeer veilig en handig in gebruik
Het unieke stoplichtdisplay maakt het koken met deze snelkookpan zeer veilig: geel u kunt de hittebron temperen. Groen, de ingestelde temperatuur is bereikt en de kooktijd begint. Rood: de temperatuur is te hoog. Het ergonomisch gevormde beugelhandvat verzekerd u van een veilige grip, zelfs wanneer u natte of vette handen heeft. De speciale stoomaflaatfunctie is geheel door u regelbaar en kan met deze pan gecontroleerd gebeuren. De snelkookpan heeft daarnaast een afneembaar handvat waardoor de pan makkelijk te reinigen en compacter op te bergen is.

Overige bijzonderheden
Door de stevige CookStar bodem is de Vitavit Premium snelkookpan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Door de handige maatverdeling aan de binnenzijde van de pan zijn vloeistoffen en ingrediënten makkelijk toe te voegen en af te meten.