Boska Fondueset Pro - Brander - Zwart - Rond - 4 Fonduevorkjes

48,95
5 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Boska Fondueset Pro - Brander - Zwart - Rond - 4 Fonduevorkjes

Fondueset Pro van het merk Boska. Deze fondueset is perfect voor een heerlijk avondje kaasfonduen met familie en vrienden! Met deze stoere en stijlvolle fonduepan kunt u de kaas eenvoudig smelten door de pan op het gas te zetten. De pan heeft een inhoud van 1l zodat er genoeg kaas is voor iedereen. Zodra de kaas gesmolten is, kunt u deze op de standaard plaatsen en genieten! Deze set bestaat uit:

  • Gietijzeren pan
  • Houten onderstel
  • brander
  • 4 fonduevorken
Pluspunten:
  • De fonduepan is geschikt voor open vuur waardoor je geen andere pan nodig hebt
  • Mooie verpakking waardoor dit een perfect cadeau is
  • Mooi design
  • Geschikt voor iedere gelegenheid
Minpunt:
  • Deze pan is niet geschikt voor inductie
Het merk Boska is opgericht door Willem Bos in Bodegraven. Hij was edelsmid tot het moment dat de kaasboeren gingen vragen om wielen te maken voor de karren die de paarden trokken. Van hieruit is hij steeds meer producten voor de kaasboeren gaan ontwikkelen en daar was het begin van Boska. Nu vele jaren later staat Martijn Bos, als vierde generatie, aan het roer van Boska. HIj heeft ervoor gezorgd dat Boska internationaal ging en wereldwijd het merk voor kaasproducten is geworden! Momenteel heeft het merk Boska het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld dus voor ieder wat wils! Recept voor traditionele kaasfondue Ingrediënten:
  • 300 g Emmentaler
  • 400 g Gruyère
  • 1 teentje knoflook
  • 300 ml droge witte wijn
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 klein glaasje kirschwasser
  • 1 el maïzena
  • versgemalen peper
Bereidingswijze: Rasp de kazen. Wrijf de fonduepan in met een teentje knoflook. Schenk de wijn en citroen in de pan en verwarm het. Voeg al roerend de kaas in porties toe en laat het smelten. Leng de maïzena aan met de kirsch en voeg toe aan de kaas. Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper. Zet de fondue op tafel op een warmplaatje. Serveer met brood, bleekselderij, hammetjes en cherrytomaatjes. TIP: Bij kaasfondue blijft de kaas beter om het brood zitten als het iets gedroogd is. Snijd het brood dus van te voren en laat het even staan zodat het niet meer super vers is.

Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: