Groene GreenPan Brussels Black Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie

89,99 66,99
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Brussels Black Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie

De GreenPan Brussels Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie is veelzijdig en handig in gebruik. Geschikt voor elk vuur, ook inductie. Dankzij de gezonde Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag heb je minder vetstof nodig en warmt je pan snel op. Zo staat je gerecht snel op tafel!

Waarom de GreenPan Brussels Black Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie

 • Gezond koken met de Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag
 • Extra duurzaam bakoppervlak, versterkt met diamant en bestand tegen metalen spatels
 • Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
 • Elegante roestvrijstalen handgrepen
 • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen


 • Met de GreenPan Brussels Black Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie maak je in een handomdraai je favoriete gerechten klaar. De pan kleeft niet, warmt snel op en is geschikt voor alle vuren, ook inductie. De hapjespan mag in de oven en in de vaatwasser.

  Bekijk hier alle producten uit de GreenPan Brussels Serie.

  Tips van onze GreenPan Specialist:
  • Zorg ervoor dat de hapjespan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat de hapjespan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
  • De hapjespan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.
  GreenPan; Duurzaam & MilieuvriendelijkGreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

  Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
  Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat géén schadelijke chemische stoffen (geen PFOA, PFAS, lood of cadmium) en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

  Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
  Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.

  Materiaal:
  Aluminium
  Voorraad:
  Vestigings adres: Reactorweg 53
  Telefoonnummer: 085-8886855
  KVK nummer: 30193631