Groene GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan - met deksel - Ø28 cm - 4.2 l - Zwart

59,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Kitchenandmore.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Zwart

Over Groene GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan - met deksel - Ø28 cm - 4.2 l - Zwart

De zwarte GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie is multifunctioneel en geschikt voor alle vuren, ook inductie. De Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaagis versterkt met diamant en daardoor extra duurzaam. De anti-aanbaklaag warmt bovendien snel en gelijkmatig op voor perfecte bakresultaten.

Waarom de GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie?

  • Gezond en veilig koken
  • Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
  • Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
  • Ergonomische stay-cool handgrepen
  • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met eenzachte doek wordt aanbevolen
Met de GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 28 cm - Inductie kun je alle kanten uit: krokant bakken, braden, roerbakken of stoven. De pan kleeft niet en warmt gelijkmatig op vooreen perfecte garing van alle ingrediënten. Ze kan gebruikt worden op inductie, mag in de oven tot 180°C en in de vaatwasser.

Bekijk hier alle producten uit de GreenPan Cambridge Black Serie.

Tips van onze GreenPan Specialist:
  • Zorg ervoor dat de hapjespan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat de hapjespan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
  • De hapjespan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische antikleeflaag.
GreenPan; Duurzaam & MilieuvriendelijkGreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat géén schadelijke chemische stoffen (geen PFOA, PFAS, lood of cadmium) en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: