Bruine Herzberg HG-6032FP; Braadpan met marmeren coating en zacht aanvoelend handvat 32 cm

27,09
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart Bruin Braun,Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Herzberg HG-6032FP; Braadpan met marmeren coating en zacht aanvoelend handvat 32 cm

Het high-end merk Herzberg biedt een koekenpan met marmeren coating zonder PFOA. De antiaanbaklaag maakt het mogelijk om gerechten zonder vet te bereiden en vooral zonder de braadpan aan te brengen. Nog een voordeel, het is compatibel om in de vaatwasser te gaan om tijd te besparen na het koken!
Anti-aanbak laag
Vereist minder vet
Glazen deksel
32cm
Inductie
Hoe een braadpan te reinigen
Het onderhoud van een koekenpan is essentieel als u het vele jaren wilt behouden, hier zijn onze tips om de levensduur van uw aankoop te verlengen:

De niet-schurende spons is essentieel om ervoor te zorgen. Was na elk gebruik de binnenkant van uw frituurpan met water en afwasmiddel. Als de pan blijft steken, laat hem een ​​paar minuten in de gootsteen zinken.Wat is PFOA?

PFOA, een soort lijm die de coating kan fixeren, is een endocriene disruptor die mogelijk kankerverwekkend is. Deze stof kan tijdens verwarming op zeer hoge temperaturen migreren. Alvorens een koekenpan te kopen, is het het beste om te controleren of dit chemische bestanddeel niet aanwezig is in de samenstelling van de coating in contact met voedsel.

Materiaal:
Gietmarmer
Voorraad: