Groene GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie

49,95
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie

De zwarte GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie is multifunctioneel en geschikt voor alle vuren, ook inductie. De Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag is versterkt met diamant en daardoor extra duurzaam. De anti-aanbaklaag warmt bovendien snel en gelijkmatig op voor perfecte bakresultaten.

Waarom de GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie?

  • Gezond en veilig koken
  • Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
  • Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
  • Ergonomische stay-cool handgrepen
  • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen
Met de GreenPan Cambridge Keramische Hapjespan met Deksel - Ø 24 cm - Inductie kun je alle kanten uit: krokant bakken, braden, roerbakken of stoven. De pan kleeft niet en warmt gelijkmatig op voor een perfecte garing van alle ingrediënten. Ze kan gebruikt worden op inductie, mag in de oven tot 180°C en in de vaatwasser.

Tips van onze GreenPan Specialist:
  • Zorg ervoor dat de hapjespan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  • Laat de hapjespan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
  • De hapjespan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische antikleeflaag.
Gezonde keramische anti-aanbaklaag
De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. Ze bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen.

Over GreenPanGreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: